Tilaa kulttuurille ry:n toiminta

Tilaa kulttuurille ry on 9.9. 2013 perustettu oululaisille kulttuuri- ja liikuntatoimijoille tarkoitettu yhteinen yhdistys.  Yhdistyksen perustajajäsenet ovat Laura Rekilä, Anni Saviaro ja Emilia Suoraniemi.

Yhdistyksen päällimmäinen tarkoitus on edistää oululaista kulttuurikenttää etsimällä tiloja eri kulttuuri- ja liikunta-alan toimijoiden käyttöön.

Tilaa kulttuurille ry myös aktiivisesti tiedottaa toiminnastaan ja toimii yhteistyössä toisten kulttuuriyhdistysten kanssa. Yhdistykseen voi liittyä kuka vain ja kaikki voivat oman panoksensa mukaan tukea oululaista kulttuuritoimintaa.

Tällä hetkellä yhdistys vuokraa Oulun kaupungilta Tukikohdaksi nimettyä tilaa Välivainion kaupunginosassa sekä tiloja Toppilan alueella. Uusia tiloja kartoitetaan jatkuvasti ja toimintaa pyritään laajentamaan – hitaasti, mutta varmasti. Aiemmin yhdistys vuokrasi kaupungilta Pikku-Berliiniksi nimettyä Tuiran entistä paloasemaa, jonka kaupunki sittemmin möi uudelle omistajalle. Yhdistys päätti siirtyä eteenpäin. Myös Pikku-Berliinissä yhdistys alivuokrasi tiloja eteenpäin.

Yhdistys perii alivuokraamiensa tilojen käytöstä vuokraa, jolla katetaan tilavuokra kaupungille, lämmityskulut, sähkö-, vesi- ja jätehuoltolaskut sekä kiinteistönhuolto ja siivous sekä muut toimintakulut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s