Tukikohdan salien vuokraus

Tukikohdan monikäyttösalit ovat vuokrattavissa seuraavasti:

– 10 € / h per sali.
– Yksi sali lähes vuorokaudeksi (oletuksena klo 15-13) 150 €, tai molemmat salit yhteensä 250 €.
– Tukikohdan pientä salia (eli keikkakäyttöön soveltavaa salia) vuokrataan livekeikkojen järjestäjille myös alennettuun hintaan diilillä 20% tapahtuman lipputuloista / minimissään 50 euroa.

HUOM! SU-TO keikkojen ja muiden isoa PA:ta vaativien tapahtumien on päätyttävä klo 22.00 mennessä (PA:sta ei saa kuulua mitään). PE-LA tapahtumien on päätyttävä klo 00 mennessä. Sääntöjen rikkomisesta seuraa rangaistus. Säännöt toimitetaan vuokrasopimuksen liitteenä.

Tiloja ei vuokrata alaikäisten juhliin. Alaikäisten järjestämiin keikka- tai muihin kulttuuritapahtumiin tilat vuokrataan tapauskohtaisesti.

Peruutustapauksissa:
Peruutus täytyy tehdä kaksi (2) viikkoa ennen varattua tapahtumaa. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta perimme 50 euron peruutusmaksun.

Tukikohdan alivuokralaiset saavat varata saleja omaan käyttöönsä kohtuudessa määrissä ilman erillistä korvausta, mutta muuten samoilla ehdoilla. Varaudu siihen, että treeniksiltä ja muista talon työtiloista voi kuulua käytön ääniä saleihin.

Mieti sopiva aika ja pyydä tarjousta/varausta sähköpostitse osoitteesta varaukset.tilaakulttuurille@gmail.com. Laita mukaan myös vapaamuotoinen kuvaus, mihin tarkoitukseen ajattelit salia käyttää.

Lisätietoja saleista:
Pieni sali on n. 112 neliömetrin kokoinen, maalattu mustaksi ja soveltuu erilaisten produktioiden harjoitteluun ja esittämiseen sekä musiikkitapahtumien järjestämiseen.
Sali sisältää lavavalot, äänentoiston sekä lavan.
PA:n käyttöä vaativat kovaääniset tapahtumat järjestetään jatkossa vain pikkusalissa.

Pienen salin laitteisto:

PA: turbosound tms-4 + jbl subit, dbx driverack pa+
Monitorit: 3x rh trc121, jbl jrx200

Mikseri: soundtracs modas 24/4/2 (6auxia)

Räkki:
valley 4chan gate
aphex easyrider 108
2x symetrix 525
alesis 3630
tc m300
monacor echo
Mikit:
shure pg52
3 kpl shure pg56
2 kpl shure pg81
audix om3
2 kpl shure sm58
3 kpl shure sm57
shure sm 57beta
senheiser e606
2 kpl tbone cs300
DIboxeja 5 kpl (radial/behringer/samson)
Ständejä 3 lyhyttä, 6 pitkää ja 4 klämppiä.

Jos haluat soittaa rockia bändillä tai jytisevää levymusaa tanssitarkoituksessa, suosittelemme pikkusalin vuokraamista. Salin vuokraus ei sisällä valomiestä, mutta talon miksaaja on käytettävissä.


Iso sali
on n. 271 neliömetrin kokoinen kokous-, juhla- ja tapahtumatila, toiminee kuvausstudionakin. Salista löytyy sohvia, tuoleja ja pöytiä, baaritiski, jääkaappi, pöytäjalkapallopeli, biljardipöytä, pingispöytä ja pari tietokonetta, joilla pääsee nettiin. Salissa on mahdollisuus Playstation 3:n peluuseen sekä videoiden näyttämiseen. Salissa on myös tilan jakava väliverho, joka on suljettavissa, joten salin saa jaettua kahteen osaan. Salissa on vain hiljaiseen äänentoistoon soveltuvat PA-laitteet, jotka soveltuvat esim. akustisiin keikkoihin, video- ja pleikkarikäyttöön sekä kohtuulliseen musiikin kuunteluun. Pienen salin PA:ta ei voi siirtää isoon saliin!

Ison salin äänetoistovarustus:

Spirit Powerstation-mikserivahvistin, 8 mikkikanavaa, Lexiconin kaiku

Nämä ovat meillä toistaiseksi lainassa ja niin hyväsoundiset kamat puoliakustiseen soittamiseen ja levyjen kuunteluun, että niitä ei saa pilata liian kovalla luukutuksella. Ovat sijoitettuna isossa salissa, mutta liikkuvat tarvittaessa.

Levynsoittovehkeet:

Stereovahvistin
Numark M101 USB DJ-mikseri
2 kpl American Audion levaria
CD-soitin
Kasettisoitin
RCA-piuha miniplugilla

Nämä ovat kiinteästi asennettuna ison salin oleskelunurkkaukseen ja vapaasti vuokraajien käytettävissä. DJ-mikseristä voi tarvittaessa vetää piuhat myös muihin äänentoistokokonaisuuksiin.

Varauskalenteri:

 

Mainokset

2 thoughts on “Tukikohdan salien vuokraus

  1. Päivitysilmoitus: Salien varustelutaso ja äänetoistolaitteiston tidot päivitetty 15.2.2017 (PM). PA vain pikkusalissa, isoon saliin tuotava omat laitteet | Tilaa kulttuurille ry

  2. Päivitysilmoitus: Salien vuokrahinnat muuttuvat | Tilaa kulttuurille ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s