Hallitus kaudella 2016-2017

Hallituksen jäsenet kaudella 2016-2017:

Puheenjohtaja – Joonas Haataja
Varapuheenjohtaja – Joni Stenberg
Rahastonhoitaja – Lauri Manner
Sihteeri – Anna-Kaisa Leivo
Jäsenet- Johanna Jämsä, Tomi Terho
Varajäsenet – Janne Kukkonen, Heikki Raudaskoski

Kaikki hallituksen jäsenet tavoittaa yhdistyksen yleisen sähköpostin kautta tai puhelimitse.

Puhelin 040 4428241 (ke-pe klo 10-16 välillä 1.6.-24.7.2015)

Yleinen sähköposti: ”tilaakulttuurille [at] gmail.com”
Tilavaraukset ja vuokraustiedustelut: ”varaukset.tilaakulttuurille [at] gmail.com”
Huomioithan, että tiedustelu ei ole varaus ja että jokainen pyyntö käsitellään erikseen.

Mitä hallituksessa oleminen meinaa?
Hallituksessa on kaudella 2016-2017 4 varsinaista jäsentä ja 2 varajäsentä. Varsinaiset jäsenet toimivat seuraavissa tehtävissä:
puheenjohtaja, varapuheenjohtaja/sihteeri, rahastonhoitaja.

Varajäsenet ovat täysivaltaisia hallituksen jäseniä, joiden erityistehtävänä on tulla kokouksiin varsinaisten jäsenten ollessa estyneitä. Kussakin hallituksen kokouksessa on oltava paikalla tietty määrä hallituksen jäseniä ja/tai varajäseniä, jotta kokous olisi päätösvaltainen. Muissakin tapauksissa voidaan kokoustaa, mutta ratkaisevia päätöksiä esimerkiksi tapahtumien järjestämisestä tai rahankäytöstä ei voida tuolloin tehdä.

Mitä kukanenkin hallituksessa tekee?
Puheenjohtaja kutsuu kokoukset koolle. TiKu ry:ssä hallituksen pj on myös seurannut yhdistyksen sähköpostia ja vastaillut puhelimeen sekä hoitanut tiedottamista yhdessä varapuheenjohtajan ja rahastonhoitajan kanssa. Vastuiden jakamisestakin hallitus saa päättää keskenään jokaisen jäsenen elämäntilanteen ja mahdollisuuksien mukaan.

Sihteeri tulee kokouksiin ja kirjoittelee kaiken muistiin + huolehtii pöytäkirjojen tulostukset ja tarkastajien allekirjoitukset niihin. Sihteeri pitää paperit kunnossa ja mapit rivissä.

Pöytäkirjan tarkastajat (yleensä kaksi henkilöä) valitaan jokaisessa kokouksessa erikseen ja siihen tehtävään käy kuka tahansa hyvämuistinen henkilö. Jos sihteeri ei pääse johonkin kokoukseen, voidaan valita kokouskohtaisesti eri henkilö sihteeriksi.

Rahastonhoitaja hoitelee yhdistyksen tiliä nettipankin kautta ja tsekkaa esim. että vuokrat on maksettu. Lisäksi hän vahtii, ettei yhdistys kaadu ja kommentoi kestääkö rahatilanne esim. roskisten ostamisen Stockmannilta vai tyydytäänkö Tokmanniin.

Mainokset