Hallitus kaudella 2019-2020

Hallituksen jäsenet kaudella 2019-2020

Puheenjohtaja – Jere Anttonen
Varapuheenjohtaja – Anna-Maija Räihä
Rahastonhoitaja – Anna-Maija Räihä
Sihteeri – Tomi Terho
Jäsenet – Henri Lepistö, Riikka Matilainen, Reija Korkatti, Johanna Kemppainen
Varajäsenet – Lauri Manner, Joonas Haataja, Jani Pitkänen, Minna Kuosmanen, Juuli Nieminen, Saku Määttä

Kaikki hallituksen jäsenet tavoittaa yhdistyksen yleisen sähköpostin kautta tai puhelimitse.

Puhelin 040 4428241 (ke-to klo 12-18, pe klo 12-17)
Yleinen sähköposti: tilaakulttuurille [at] gmail.com

Mitä hallituksessa oleminen meinaa?

Varajäsenet ovat täysivaltaisia hallituksen jäseniä, joiden erityistehtävänä on tulla kokouksiin varsinaisten jäsenten ollessa estyneitä. Kussakin hallituksen kokouksessa on oltava paikalla tietty määrä hallituksen jäseniä ja/tai varajäseniä, jotta kokous olisi päätösvaltainen. Muissakin tapauksissa voidaan kokoustaa, mutta ratkaisevia päätöksiä esimerkiksi tapahtumien järjestämisestä tai rahankäytöstä ei voida tuolloin tehdä.

Mitä kukanenkin hallituksessa tekee?
Puheenjohtaja kutsuu kokoukset koolle. TiKu ry:ssä hallituksen pj on esimerkiksi myös seurannut yhdistyksen sähköpostia ja vastaillut puhelimeen. Vastuiden jakamisestakin hallitus saa päättää keskenään jokaisen jäsenen elämäntilanteen ja mahdollisuuksien mukaan.

Sihteeri tulee kokouksiin ja kirjoittelee kaiken muistiin + huolehtii pöytäkirjojen tulostukset ja tarkastajien allekirjoitukset niihin. Sihteeri pitää paperit kunnossa ja mapit rivissä.

Pöytäkirjan tarkastajat (yleensä kaksi henkilöä) valitaan jokaisessa kokouksessa erikseen ja siihen tehtävään käy kuka tahansa hyvämuistinen henkilö. Jos sihteeri ei pääse johonkin kokoukseen, voidaan valita kokouskohtaisesti eri henkilö sihteeriksi.

Rahastonhoitaja hoitelee yhdistyksen tiliä nettipankin kautta ja tsekkaa esim. että vuokrat on maksettu ja pitää kirjanpitoa. Lisäksi hän vahtii, ettei yhdistys kaadu ja kommentoi kestääkö rahatilanne esim. roskisten ostamisen Stockmannilta vai tyydytäänkö Tokmanniin.