Mikä on Tukikohta?

Tukikohta on vanha varikko Välivainiolla Oulussa. Oulun kaupunki vuokraa sitä Tilaa kulttuurille ry:lle, joka puolestaan vuokraa tiloja eteenpäin kulttuuri-, harrastus- ja järjestötoimintaan. Lisäksi Tilaa kulttuurille ry:n oma toimisto on Tukikohdalla.

Yhdistys ei järjestä Tukikohdan tapahtumia. Tapahtumista (esimerkiksi festivaalit, harjoitukset ja keikat) vastaavat aina niiden järjestäjät. Mikäli kaipaatte lisätietoa tapahtumista, kehotamme olemaan yhteydessä niiden järjestäjiin.

Mikäli tarvitsette lisätietoa Tukikohdan tilojen käyttömahdollisuuksista, katsokaa sivut https://tilaakulttuurille.wordpress.com/tiloja-vailla

One thought on “Mikä on Tukikohta?

  1. Hei! Mukavaa, että Välivainiolla on laillinen graffiti-seinä. Kävelylenkillä kiinnitin kuitenkin huomiota, että Tukikohdan Sorvarintien puoleisella seinällä on runsaasti oletettavasti tyhjiä maalipulloja, jotka eivät todellakaan kuulu maahan. Olisiko nämä mahdollista siivota sieltä pois ja jatkossa muistuttaa maalareita, etteivät tyhjät tai täydetkään purkit kuulu maahan. Kiitos ja mukavaa kesää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s